İskenderun Belediyesi Boks Takımı Başarıya Kilitlendi

İskenderun Belediyesi Boks takımı yaz okullarında başarılı çalışmalar yapıyor.

Yoğun sporcu katılımıyla göz dolduran boks takımı 2017 sezonunda 2016 ve 2015 yılında elde ettiği başarıları devam ettirmek istiyor..
İskenderun Belediye boks takımı antrenörü Hasan Erdener; ”Başarılar hiç bir zaman tesadüfü olmuyor. İskenderun Belediye Başkanı Sn. Seyfi Dingil ile Kulüp sorumluları Levent Erköse ve Levent Duman’ın destekleriyle bu günlere geldik. Amacımız yaz okullarında antrenman salonlarımıza gelen minik gençler ve bayanlar boks takımımızın Hatay bölgesinde öne çıkarak, Türkiye genelinde almış olduğumuz başarılarımızın şımarmadan devamını getirmek istiyoruz.

Hatay boks takımının nüvesini teşkile eden özellikle minik gençler ve bayan boks sporcuların kategorisine ağırlık verdik. Hatay genelinde boks sporu yapan antrenör ve sporcularımızla çok güzel ilişkiler içerisindeyiz. Amacımız Hatay boks takımının geçmiş yıllarda elde ettiği başarıları Nuri Erdener hocamızla birlikte bu günlere taşımaktır”.Dedi.

IMG_1776 IMG_1782

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.