Hatay Valiliği Darbe Mağdurlarına Yardım Kampanyası Başlattı

Başbakanlık tarafından 25 Temmuz 2016 tarih ve 2016/18 sayı ile Resmi Gazetede yayımlanan genelge ile;

“Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini ve temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik menfur 15 Temmuz 2016 Silahlı Darbe Teşebbüsü, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti, Hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Bu vesile ile şanlı tarihimizin sayısız örneklerinde olduğu gibi millet ve devlet kenetlenmesi bir kez daha kendini göstermiştir.

Söz konusu hain Silahlı Darbe Teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için Hükümetimiz şehit ve gazilerimize tanınan bütün hakları tanımış ve tüm imkânlarını da seferber etmiştir. Ayrıca, hamiyetperver aziz milletimiz de yaşanan bu’ acı karşısında yoğun yardım etme talebinde bulunmuştur.

Milletimizin bu yoğun taleplerini karşılamak amacıyla, Başbakanlıkça belirlenecek esaslar çerçevesinde harcanmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlendirilerek bir yardım kampanyası başlatılmıştır.”

Kampanyaya katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri, yardımlarını aşağıda belirtilen hesaplara yapabileceklerdir.

yardım

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.