Başkan Savaş İskenderun’da Yapılacak Spor Kompleksi İle İlgili Bilgiler Verdi

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başkanı A. Kadir Doğan, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu, Su Topu Antrenörleri Mehmet Aktepe ve Ökkeş Türkmen Çiçek’in de katılım gösterdiği ziyarette konuşan Başkan Savaş, ekiple İskenderun ilçesine yapılacak olan spor kompleksi hakkında bilgiler paylaştı. İskenderun’da gerçekleştirilen yol yapım ve kavşak düzenleme çalışmalarının ardından spor kompleksi çalışmalarının da başlayacağını belirten Başkan Savaş, İskenderun’a geniş kapsamlı bir spor kompleksi kazandırılacağının müjdesini verdi. Şehirde faaliyet gösteren tüm kulüplerin kendi aralarındaki tatlı rekabetin ilin spor başarılarını ileriye taşıyacağına dikkat çeken Başkan Savaş, HBB Spor Kulübü ve diğer kulüplerin birbirlerinin tecrübelerinden yararlanmasının yararlı olacağına dair görüşlerini ifade etti. Hatay’ın hem takım başarılarıyla hem de bireysel başarılarla adını duyurması gerektiğini söyleyen Başkan Savaş, tüm kulüplerin milli takıma sporcu yetiştirerek kentin spor yaşamına katkı sunmasını dilediğini belirtti.

HBB’NİN SPORTİF ATILIMLARI SPORU GELECEĞE UMUTLA TAŞIYOR

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Kaptanoğlu, Antakya ilçesine büyük çabalarla inşa edilen HBB Spor Kompleksi’nin çok donanımlı ve kaliteli bir tesis olduğunun altını çizerek İskenderun’a da yapılması planlanan spor alanının şehrin spor yaşamının gelişmesi hususunda umut verici olacağını belirtti. Kaptanoğlu, 2. Lig’de elde ettiği başarılı performanslarıyla 1. Lig’e yükselen takımın Hatay’ın adını zirve sıralarına yazdırmak için mücadele vermeyi sürdürüleceğini ifade etti.

13767157_10209242172946343_1732469300738903266_o

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.