Vali Topaca, Siyasi Parti Temsilcileriyle Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü ilimizin mevcut huzuruna ve kardeşlik iklimine katkı yapmak üzere valilik makamında gerçekleştirilen toplantıda yapılan davet üzerine, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve kanaat önderleri ile yemekte bir araya geldi.

20 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 15.00’te gerçekleşen yemeğe Vali Topaca ’ya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, ilçe belediye başkanları, siyasi parti il başkanları ile bazı kanaat önderleri katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda Vali Topaca, göstermiş olduğu misafirperverlik dolayısıyla CHP İl Başkanı Mansuroğlu’na teşekkür ederek; ‘’Hataylı hemşehrilerimiz geçmişten gelen hoşgörü kültürünün bir yansıması olarak karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde birlik ve beraberliğimizi daima muhafaza etmeyi bilmiştir. Hele söz konusu milli bir meseleyse bu bağlar daha bir sıklaşarak müthiş bir güce dönüşmektedir. Tıpkı Hatay’ın Anavatan’a katılması sürecinde farklı ırk ve inançtan hemşehrimizin temsilcisi olan 40 vekilin oybirliği ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ili olmayı devlet olmaya tercih edişinde olduğu gibi bugünlerde de Hatay halkı tek yürek olmuştur. Milletimizin iradesine 15 Temmuz günü vurulmak istenen darbe girişimine karşı da Hatay’ın bütün renkleri biraraya gelerek sesini yükseltmiştir. Her vesileyle karşılıksız sevgisini birbirinden esirgemeyen insanların yaşadığı böyle güzel bir ilde görev yapmaktan son derece büyük mutluluk duyuyorum.” şeklinde konuştu.

4

Önceki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli Bir Araya Gelerek Darbe Girişimini Bir Kez Daha Kınadı
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Zabıtasına Hain Saldırı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.