Siyasi görüşümüz ne olursa olsun ortak paydamız vatanımız olsun

Demokrasiye ve Milli iradeye inanmış ve sahip çıkmış olan Sevgili kardeşlerim, hemşerilerim hepinizi sevgi,saygı ve Allah’ın selamı ile selamlıyorum.
Malumunuz dün Milli İradeye ve Demokrasiye karşı kökü dışarıda dalları ve yaprakları burada olan ve Ordumuzun içi başta olmak üzere birçok kurum içinde sinsice yapılanmış olan Fetö mensubu azınlık bir gurup tarafından maalesef aşağılık ve sinsi bir şekilde Darbe girişimi yapılmıştır.
Bu girişim necip milletimizin bu vatana ve millete sadık olan güvenlik güçlerimizin sağduyulu ve başarılı operasyonu ile şu an itibariyle püskürtülmüştür.
Gözü dönmüş ve ihtirasları akıllarının önüne geçmiş olan bu aşağılık zihniyet geride maalesef maddi ve manevi tahribatlar bırakmıştır.
Bu milletin, devletin ve vatanın düşmanlarıyla her türlü ittifakı yapan bu zihniyet dünkü kalkışmadan beri maalesef milli iradenin tecelligahı olan TBMM başta olmak üzere diğer kurumlara ve sivil halka yönelik bombalama dâhil olmak üzere birçok çirkin eylemi gerçekleştirmiştir.
Kutsal tanımayan, ezanları susturan, bilumum değerlimizi hiçe sayan bu azınlık çete milletimizin vatanına, milletine sadık güvenlik güçlerimizin sağduyulu karşı hamlesiyle şu an için hedefine ulaşamamıştır. Ancak su uyur düşman uyumaz prensibi çerçevesinde bu milletin düşmanı olan aşağılık çete boş durmayacaktır. Bu sebeplerle milletimizin asil evlatları TEYAKKUZ halinde olarak bu zihniyetin çirkin hamlelerine karşı çok ama çok dikkatli olmalıyız.
Her zaman olduğu gibi itidal ve sağduyu içerisinde vatanımızın savunmasını yapacağız.
Taşkınlık yapmadan, birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza vererek bu şer şebekesinin bütün planlarını neticesiz bırakacağız inşallah.
Bu vatan ve bu devlet hepimizindir düşüncesiyle fevkalade hassasiyet içerisinde kararlı duruşumuzu büyüklerimizin 2.emrine kadar devam ettireceğiz.
Partisi, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun aynı gemide olduğumuzun kutsi anlayışıyla gün bir ve beraber olma günüdür.
Siyasi görüşümüz ne olursa olsun ortak paydamız vatanımız olsun.
Değerli dostlar namlusunu bu asil millete çeviren emperyalist güçlerin devlet içindeki maşalarına karşı bu necip millet bağrından çıkmış evlatlarıyla birlikte inşallah bu kalkışmayı tamamıyla bertaraf edecek müktesebata sahiptir.
Darbe girişiminde bulunan millet düşmanlarını lanetliyorum.
Dün Çanakkale’de, Malazgirt’te düşmanı bertaraf eden bu asil millet yine aynı ruh ile aynı neticeyi Allah’ın izniyle alacaktır.
Siyasi partileriyle, farklı renkten, meşrepten, nesepten insanımız ile iradesine sahip çıkan milli iradeye tasallut eden cunda girişimine meydanlarda gereken cevabı iri, diri olarak veren Fatih’in evlatlarına Selahaddin Eyyübinin torunlarına, Aziz Milletimize şükranlarımı sunuyorum.
Ayrıca Milli güvenliğimizin ivedi tesisi için dünden bu yana var gücüyle gayret gösteren canlarını ortaya koyan Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli askerleri, Emniyet güçlerimizin cesur personeli, milli istihbarat teşkilatının yiğit mensuplarınada milletim adına ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu vesile ile sizleri tekrar sevgi ve saygıyla selamlıyor ve milli direnişimizin amacına ulaşıncaya kadar devam etmesini ve birlik ve beraberliğimizin devamını diliyorum.

AK2 AK4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.