“Hoş geldin Bebek” projesi devam ediyor

Yeni doğan bebeklerin ailelerine verilen “Hoş Geldin Bebek” seti ile ailelerin sevindirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İlçemizdeki minik hemşehrilerimize hoş geldin diyerek, ailelerinin mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz.” dedi.
Belediyecilik hizmetlerinin doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreç olduğunu belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şunları söyledi,” Belediyemizin birkaç ay önce “Hoş Geldin Bebek” projesini hayata geçirdi. Yeni bebek sahibi olan aileleri proje ekibimiz ziyaret edip Hoş Geldin Bebek Setini kendilerine teslim ediyorlar. Set içerisinde kırklık bebek takımı gibi bir bebeğin çeşitli ihtiyacı olan her şey bulunmakta.” dedi.
Şuana kadar 500’ün üzerinde aileye bebeğimizin ailesine, ” Hoş Geldin Bebek” seti hediye ettiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,”Hoş Geldin Bebek kampanyamız ailelerine ve bebeklere sürpriz olurken ailelerin de maddi anlamda yükünü hafifleten güzel bir kampanya. İskenderun Belediyesi olarak vatandaşımızın hayatlarının her anında hep yanında oluyoruz. Projemiz görevde olduğumuz sürece devam edecektir” şeklinde konuştu.
Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında ziyaret edilen anneler ise “Hatırlandığımızı bilmek güzel. Bebeğimize ilk hediyesini İskenderun Belediyesi takdim etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bu özel günümüzde yanımızda olduğu için mutluyuz” şeklinde görüş beyan ettiler.

1 3 4 5

Önceki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesi ‘Turizm’ İle Büyüyor
Sonraki İçerikBüyükşehir Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.