Hatay Kagıd ve Doğaka Buluşması

Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGID) yeni yönetimi, ilk geniş katılımlı üye toplantısında Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Dış İlişkiler ve Tanıtım Birim Başkan V. Figen Gökşen’i ağırladı. Gökşen’in ajans çalışmaları hakkında bilgi verdiği toplantıda, DOĞAKA’nın 2016 yılı Kadın Girişimcilik Etkinlikleri masaya yatırıldı.
KAGID Başkanı Rana Atalay, yeni dönem çalışmalarına hızlı başladı. Başkan Atalay KAGID üyelerinin çalışan kadınlardan oluştuğunu ve her an çalışma alanında olduğu için derneğin tatile girmesi diye bir şeyin söz konusu olmadığını, göstergesi olarak da DOĞAKA’ nın Kadın Girişimciler Etkinliklerini öğrenmek için bir araya geldiklerini söyledi. Atalay şöyle konuştu;” DOĞAKA çalışmalarını her dönem yakından takip ettik. Bir çok proje için dernek olarak destek aldık. Yeni yönetim olarak bu çalışmaları devam ettirmek için bir araya geldik, İyi ki de gelmişiz; DOĞAKA önümüzdeki günlerde Hatay’ın tanıtımına yönelik müthiş bir etkinlik hazırlıyor ve biz de bu toplantı ardından bu etkinliğin ortağı olmaya karar verdik”
Toplantıya konuk olarak katılan ajans Dış İlişkiler ve Tanıtım Birim Başkan V.Figen Gökşen de ilk olarak; önümüzdeki günlerde Osmaniye’de yapılacak olan Kadın Girişimcilik Etkinlikleri hakkında bilgi akışı sağladı. Gökşen, ajansın bu yıl ki çalışmalarının ana temasının Hatay’ın yurt içi yurt dışı tanıtım olduğunun altını çizerek başta HATAY KAGID olmak üzere tüm STK lar ile ortak projeler yapmak için çağrıda bulundu.

dogaka2

Önceki İçerikArsuz’da Asbestli Boru Onarımı Sürüyor
Sonraki İçerikBelen’de incir festivali düzenleniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.