Başkan Seyfi Dingil Ak Parti’deki Bayramlaşma Törenine Katıldı

Düzenlenen bayramlaşma törenine TBMM idare amiri Orhan Karasayar, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, Gençlik kolları Başkanı İbrahim Yorgun, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ayhan Bodur, tüm teşkilat üyelerinin Ramazan Bayramını kutlayarak, herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.
Başkan Seyfi Dingil ise yaptığı konuşmada, Mübarek Ramazan ayının İskenderun’da huzur içerisinde geçtiğini belirterek,” Yüce rabbim bizleri bir kez daha Ramazan Bayramına eriştirdi. Bugün iki bayramı bir arada yaşıyoruz. İskenderun’un kurtuluş bayramı ve Ramazan Bayramı. Her iki bayramında tüm İslam âlemine, milletimize, hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizi, devletimizi, milletimizi korusun” dedi.
Karasayar ise tüm bölge halkının mübarek Ramazan Bayramını kutlayarak, birlik, beraberlik, paylaşmanın en yükseklerde olduğu Ramazan ayını geride bırakarak, bayrama ulaştıklarını söyledi. Karasayar bayramın tüm vatandaşlarımıza islam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet ve selamet getirmesini diledi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, milletvekili Karasayar ve İlçe Başkanı Ayhan Bodur, partililer ile bayramlaştı.


6 14

Önceki İçerikBelen’de Ramazan Bayramı Kutlama Programı İcra Edildi
Sonraki İçerikArsuz’da Haftasonu Elektriğin Kesik Olduğu Yerler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.