Gelişim Futbol Turnuvası Finali Gerçekleşti

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin bu yıl birincisini düzenlediği ‘Futbol Turnuvası’nda final kupasını Röntgen Spor aldı. Heyecan ve çekişmeyle geçen maçta Röntgen Spor, NRŞ Sporu 2-1 yenerek, turnuvanın birincisi oldu.
Forever Spor Kompleksi’nde düzenlenen final maçından önce Şöhretler Karması maçı düzenlendi. Centilmence gerçekleşen maç, 7-4 sona erdi. Şöhretler Karması maçının ardından; turnuvanın organizasyon sorumluluğunu üstlenen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. M. Zeki Karaoğlan, her iki takıma başarılar dileyerek, final maçını başlattı.
KUPA RÖNTGEN SPOR’UN
Finale kalan Röntgen Spor ve NRŞ Sporun ilk yarı karşılaşması 1-1 sona ererken, ikinci yarıda attıkları golle Röntgen Spor, kupanın sahibi oldu.
Kupa töreninden önce, düzenlenen futbol turnuvasını geleneksel hale getireceklerini konuşmasında ifade eden Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, “Birincisini düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvası, centilmence ve çok güzel bir ortamda geçti. Umuyorum ki, bundan sonraki turnuvalarda bu kadar heyecanlı ve güzel bir atmosfer içerisinde geçecektir. Turnuvada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca birinci olan takımımızı kutluyor, ikinci olan takımımızı da, en az birinci takım kadar gayret gösterdiği için tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, şampiyon takım oyuncularını tek tek tebrik ederek yarım altın takdim ederken, ikinci olan takımın her bir oyuncusuna ise Hastane Genel Müdür ve Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, çeyrek altın sundu.
Op. Dr. M. Zeki Karaoğlan, hediyelerin ardından birinci olan takım Röntgen Spora kupayı takdim etti. Maç sonunda kupasını ve ödüllerini alan takım oyuncuları, hatıra fotoğrafı çektirdi.

final

Önceki İçerikMeteoroloji Ramazan Bayramında Yaşanacak Hava Durumunu Açıkladı
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil Şehit ve Gazi Aileleri İle Bayramlaştı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.