İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü 74. Doğa Yürüyüşünü Hüyük Şelalesine Yaptı

İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü 74. Doğa yürüyüşünü Arsuz’un Hüyük mahallesinde bulunan kanyonda doğa sevenlerle gerçekleştirdi.

İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Hüyük mahallesinde başlayan yürüyüşünde gidiş dönüş yaklaşık 8 km.lik mesafeyi zaman zaman boy hizasına gelen derin sularda tamamladı.

Aşırı sıcak havada gerçekleşen yürüyüşte su içindeki yosunların yarattığı kayalardaki kayganlık doğa sevenleri zorlasa da İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları şelale ve havuzda serinlediler.

Doğa sevenlerle gerçekleşen yürüyüşte , doğanın her geçen gün değişime uğradığını bir kez daha gözlemlendi. Geçen yıllarda yol boyunca büyük havuz olan yerler küçülmüştü.Grubun en küçük yürüyüşçüsü Ecrin’i de unutmamak lazım.

İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü başkanı Akay Salmanoğlu,Ramazan ayı dolayısıyla ara verdiğimiz etkinliklerimize bayramdan sonra su sezonuyla devam edeceklerini bayramda Karadeniz turlarının olduğunu, bir sonraki haftada tekrar birlikte doğada olacaklarının müjdesini verdi.

İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (1) İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (2) İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (3) İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (4) İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (5)

 

 

Önceki İçerikUğur Arslan, Park Forbes Alışveriş Merkezi’nde Değişimin Adresi
Sonraki İçerikGüney Sigorta acentesi sahibi Gülçin Zevzir hayatını kaybetti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.