Nazım Culha, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’i ziyaret etti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’i makamında ziyaret etti. İlçe belediye başkanlarıyla dostane ve samimi diyalogu ile her zaman takdir toplayan Başkan Culha, nezaket ziyaretinde Başkan Şimşek ile daha çok belediye hizmetleri ve ilçelerinde yapmayı planladıkları projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Farklı siyasi partilerde de olsa bir araya gelen iki belediye başkanının samimi sohbeti dikkat çekerken, Başkan Nazım Culha yerel yönetimlerin önemine vurgu yaparak, hizmetin merkezine insanı koyan bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini ifade etti.
Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’e hem kabulden, hem de misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Erzin’in de Arsuz gibi köklü tarihi ve turistik güzellikleri olduğuna dikkat çekerek, ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Erzin bd. başkanı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.