AK Parti Hatay İl Teşkilatının iftarına yoğun ilgi

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından Serinyol Orman Fidanlığı’nda düzenlenen iftara yaklaşık 9 bin Ak Parti gönüllüsü katıldı. Düzenlenen iftarın onur konukları ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan oldu.
Serinyol Orman Fidanlığı’ndaki iftar programı için akşamın ilk saatlerinden itibaren Ak Partililer bölgeye gelmeye başladı. Program başlangıcında Antakya Belediyesi Mehteran Takımı tarafından mini bir konser verilirken, ardından okunan dualarla iftara hazırlık yapıldı.
İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Ardından konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ak Parti olarak Türkiye’nin son 15 yılına damga vuran bir siyaset izlediklerini söyledi.
HATAY DURUŞUNU HİÇ BOZMADI
2001 yılında başlayan Ak Parti yürüyüşünde bugüne kadar geçirilen tüm seçimlerde Hatay’da başarıyı hedeflediklerini, çıkarılan milletvekili sayısı açısından Hatay’ın duruşunun hiç bozulmadığını belirten Mustafa Ataş, “Hatay’ın tüm teşkilat mensuplarını kutluyorum, tebrik ediyorum. AK Parti’de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır. AK Parti’de siyaset yapmak herkese nasip olacak bir iş değildir. AK Parti’nin 14 yıllık iktidarı döneminde Türk siyaset tarihinde eşine ender rastlanan hizmetlere, değişime, dönüşüme imza atmış kadroları içerisinde yer alan isimsiz kahramanlarısınız. Sizleri kutluyorum, tebrik ediyorum. AK Parti’nin 14 yıllık iktidarı döneminde yapmış olduğu başarılı hizmetlere, Türkiye’de sağladığı değişim ve dönüşüme imza atan insanlar olarak Türk siyaset tarihine geçecek insanlarsınız” dedi.
AK PARTİ’DE SİYASET YAPMAK AYRICALIKTIR
AK Parti’de siyaset yapmanın herkese nasip olamayacak kadar değerli bir erdem olduğuna değinen Ataş, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurmuş olduğu AK Parti’de siyaset yapmak herkese nasip olacak bir iş değildir. İster kadın kollarında, ister gençlik kollarında, ister ana kademesinde meclis üyesi olarak, mahalle yönetiminde, sandık yönetiminde görev yapmak, bu değişime ve dönüşüme katkı sağlamak herkese nasip olacak bir iş değildir. Onun için sizler şanslı insanlarsınız” diye konuştu.
AK PARTİ’NİN YÜRÜYÜŞÜNÜ ENGELLEYEMEZLER
AK Parti’nin iktidar yürüyüşünü çeşitli şekillerde sekteye uğratmaya çalışanlar olduğunu, ama bunu hiçbir zaman başaramadıklarını sözlerine ekleyen Ataş şöyle konuştu, “AK Parti’nin önünü kesmeye çalışan birtakım çevreler olduğunu vurgulayan Ataş, “Demokratik yöntemlerle geçirilen 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve bir cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin bileğini bükemeyenler, demokrasi dışı yöntemlerle AK Parti’nin önünü kesmeye çalıştılar ve hepsinin de hesapları boşa çıktı.”
AK PARTİ’YE KATILANLARA ROZET TAKTI
Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve diğer protokol üyeleri program sonunda Defne ilçesinden Ak Parti’ye katılım sağlayan yeni üyelere rozetlerini taktı. İftar programına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu, Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
PROTOKOLE AYRI YEMEK İDDİASINA CEVAP
Öte yandan iftar programında protokol masasına ayrı, vatandaşların masasına ayrı yemekler konulduğuyla ilgili sosyal medyada yapılan yorumlara da cevap verildi. Yapılan açıklamada, protokol masasındaki etli pilavın, Ovakent Mahallesi sakinlerinden Antakya Belediye Meclis Üyesi Abdulşükür Mert tarafından ikram edildiği belirtildi. Mert’in tüm protokol üyelerini Ovakent’e davet ettiği, zaman darlığı nedeniyle bu davetin gerçekleşmeyeceği belli olunca Mert tarafından hazırlatılan sınırlı miktardaki Afgan usulü etli pilavın tadım amacıyla protokol masasına bırakıldığı kaydedildi.

ak parti (3) ak parti (4) ak parti (6)

Önceki İçerikCHP il gençlik kolları huzur evini ziyaret etti
Sonraki İçerikİskenderun Eski Ramazanlar Tadında Bir Gece Yaşadı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.