Okullarda Karne Heyecanı

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi dolayısı ile Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN ve öğrenci velilerinin katılımıyla Gazi Abdurrahman Paşa Ortaokulu ile Gazi Abdurrahman Paşa İlkokulunda karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Kaymakam AYDIN, Belediye Başkanı VURUCU ile İlçe Milli Eğitim Müdürü ŞAHAN‘ın elinden karne ve başarı belgelerini alan öğrenciler tatile girmenin heyecanını birlikte yaşadılar.
Kaymakam AYDIN öğrencilerin karne ve başarı belgelerinin dağıtımı sonrasında; Karne dağıtımında incelediğim kadarıyla genelde başarı seviyesinin yüksek olduğunu gözlemledim. Öğrencilerimizin başarısı bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Gayretle yapılan bir yıllık bir maratonun ardından bugün dinlenmeyi, tatili hak ettiniz. Başarı durumu yetersiz olan öğrencilerimize de biraz daha gayret göstermelerini ümit, sabır ve azimle çıkılan yolda mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor, yaz tatilinizin gönlünüzce geçmesini diliyorum dedi.

DSC_1236 DSC_1258 DSC_1363

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.