‘Mahallede Ramazan’ Etkinlikleri Büyük İlgi Görüyor

Ramazan’a unutulmayacak bir heyecan getiren etkinlikler, Hacivat-Karagöz’ün atışmalarından oluşan renkli sahne gösterisiyle başladı. Kenya Akrobasi grubunun birbirinden heyecanlı akrobatik hareketleri, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Orta oyununun Tuzsuz Deli Bekir karakteri büyük beğeni toplarken, Köçek Dansı ve ardından sahne alan eşofmanlı Şevket Hoca tiplemesi de izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Halk dansları ve semah gösterilerinin de yer aldığı programda, ‘İftara Doğru’ adlı skeç ve ateşbazın nefes kesen gösterisi Reyhanlılara hafızalara kazınan keyifli bir Ramazan gecesi yaşattı.

AHMET COŞKUN’UN ŞİİRLERİNE VE DAVUT CAN AKYÜZ’ÜN EŞSİZ PARÇALARINA REYHANLILILAR EŞLİK ETTİ

Gecenin finalinde şair ve aynı zamanda ses sanatçısı olan Ahmet Coşkun’un duygulandıran şiirler ile Sanatçı Davut Can Akyüz’ün has yorumuyla hayat verdiği türkülere Reyhanlılılar hep bir ağızdan eşlik etti.

Birbirinden nitelikli ve eğlenceli Ramazan etkinlikleriyle buluşturulan Reyhanlılılar, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe, huzurla ve bir arada vakit geçirilmesine vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek hayır dualarında bulundular.

Gecenin sonunda gerçekleşen etkinlikle ilgili bir konuşma yapan HBB Danışmanı Durmuş Yıldırım, “Reyhanlı’nın bu muhabbeti, bu sevgisi olduğu sürece bizler daha da güzel şeyler yapacağız. Biz Hatay halkını, Reyhanlı halkını seviyoruz. Sizler sevginizi gönlünüzde taşıyın, bu bizlere yeter. Hepinizin mübarek Ramazan gecesini gönülden kutluyorum” açıklamasında bulundu.

‘AHMET COŞKUN İLE HASBİHAL’ 17 HAZİRAN CUMA GÜNÜ İSKENDERUNLULARLA BULUŞACAK

‘Mahallede Ramazan’ organizasyonu çerçevesinde Ahmet Coşkun ile Hasbihal etkinliği 17 Haziran Cuma günü iftar yemeğinin ardından İskenderun Anıt Alanı’nda İskenderunlularla buluşacak.

IMG_4436 IMG_4459 IMG_4802

Önceki İçerikMedeniyetler Korosu Farkıyla İftar
Sonraki İçerikKobi’lerin İhtiyaç Analizleri İste’de Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.