Kobi’lerin İhtiyaç Analizleri İste’de Yapıldı

KOSGEB Hatay İl müdürlüğü ve İskenderun Teknik Üniversitesi iş birliği içerisinde, iş fikri olan girişimci adaylarını teşvik etmek ve mevcut durumda KOBİ seviyesinde işletme sahibi olan girişimcilerin işletmelerini büyütebilmeleri için verilen destek programları hakkında 3 ayrı çağrıdan oluşan yeni çağrı programının tanıtımı yapıldı.
Programda Bilişim Teknolojileri KOBİ’lerinin geliştirilmesine 50 Milyon TL, KOBİ’lerde kapasite geliştirmeye 150 Milyon TL ve “KOSGEB destekli Girişimcilere İvme“ konu başlığındaki programa da 100 Milyon TL destek verildiğini belirten Hatay KOSGEB İl Müdürü Kenan Sert “Hatay Bölgesindeki KOBİ seviyesinde faaliyet gösteren şirketlerin KOSGEB desteklerinden daha fazla faydalanması gerekmekte ve kamu, üniversite, sanayi iş birliği çerçevesinde bu farkındalık arttırılmaya çalışılmaktadır” sözleri ile yeni çağrı programının büyük bir fırsat olduğuna dikkat çekti.
Yeni çağrı programı hakkında açıklamalarda bulunan İSTE-TTO uzmanı Endüstri Mühendisi Seçkin Dilek “İSTE-TTO ve Hatay KOSGEB İl Müdürlüğü iş birliği ile İskenderun Bölgesindeki KOBİ’lerin ihtiyaç analizinin yapılarak uygun destek programlarının oluşturulması için faaliyetlerimiz devam edecektir” diyerek Hatay KOSGEB İl müdürlüğü ile iş birliklerinin devam edeceğini vurguladı.

1 2

Önceki İçerik‘Mahallede Ramazan’ Etkinlikleri Büyük İlgi Görüyor
Sonraki İçerikİste Sivil Havacılık Yüksekokulunda Görev Devir Teslimi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.