Başkan Dingil, Şehrin Gelişmesi İçin Herkese Görev Düşüyor

Evimiz İskenderun Süpürge Derneği ile Ayna Kültür Sanat Derneği’nin Geleneksel Çarşamba Sohbetlerinin bu haftaki konuğu olan Başkan Seyfi Dingil, çalışmaları hakkında dernek üyelerine bilgiler verdi.
Ortak akıl ile tüm sorunların çözüleceğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun’un gelişmesi sadece belediyemizin hükümetimizin çalışmaları ile sınırlı kalmamalı. Bu konuda hepimize görevler düşüyor. Özellikle sivil toplum kuruluşlarının katkıları çok önemli İskenderun Belediyesi olarak şehrimiz yararına olan her işte yeni fikirlere açığız. Herkesin katkısını bekliyoruz. Katılımcılığı önemsiyoruz. Bu şehir hepimizin” dedi.
BU ŞEHİR HEPİMİZİN
Başkan Seyfi Dingil,” Herkesin fikri bizim için değerli. Farklı düşüncelere açığız. Şeffaflık temel ilkemiz. Yeni fikirlere açığız. Düşünceleriniz bizim için önemli. Olumlu her eleştiri bize yeni ufuklar kazandırıyor. Siz nasıl bir şehir girmek istiyorsunuz? Bu sorunun cevabı sizin önerilerinizde. Önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın. Kalbi İskenderun için atan herkes bizim için değerlidir, önemlidir” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, dernek üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

1 2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.