Antakyalılar, Burçin Kumru İle Doyasıya Eğlendi

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının organizesinde 15 Haziran Salı günü Antakya Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen Ramazan eğlencesinde orkestranın çaldığı birbirinden güzel parçalar eşliğinde eğlenen Antakyalılar, yerel sanatçı Burçin Kumru’nun seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
VATANDAŞLAR, BAŞKAN SAVAŞ’IN ANLATIMIYLA HATAY’IN MODERN BİR KENT OLMA YOLUNDA KAT ETTİĞİ MESAFELERİ İZLEYEREK ALKIŞ YAĞMURUNA TUTTU
Ramazan coşkusunun doyasıya yaşandığı gecenin sonuna doğru Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın anlatımıyla HBB’nin il sathına yayılan hizmetlerini ve projelerini led ekrandan izleyen Antakyalılar, Hatay’ın modern bir kent olma yolunda kat ettiği mesafeleri alkış yağmuruna tuttu.
HATAYLILAR, RAMAZAN’IN ANLAMINI VE ÖZÜNÜ BAŞKAN SAVAŞ’IN HASSASİYETİ İLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK
Mübarek Ramazan Ayı’nın başlamasıyla birlikte her ilçede kardeşlik sofraları kuran ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek rahmet ve bereket Ayı Ramazan’ın özüne, anlamına uygun yaşanmasına vesile olan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB’nin etkinlikleri, mübarek ay boyunca Hatay halkıyla buluşmaya devam edecek.

DSC_0318 DSC_0352 DSC_0432

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.