Hatay’ın Geleceği İçin Dernek Temsilcileriyle Fikir Alışverişi Gerçekleşti

ARSLAN: BAŞKAN SAVAŞ’IN HATAY’IN TANITIMINA YAPTIĞI KATKILAR ÇOK BÜYÜK
Gerçekleşen ziyarette, Hatay’a yaptığı hizmetlerden ötürü Başkan Savaş’a teşekkür eden Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan yaptığı kısa açıklamada, “Başkanımızın Hatay’ın ulusal ve uluslararası tanıtımına yaptığı katkı çok büyük. Kendisine ve ekibine ürettiği projeler ve gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Hatay’ın sosyal, ekonomik ve kültürel dinamiklerini oluşturan STK’ler ile her fırsatta bir araya gelerek hizmet istişarelerinde bulunan Başkan Savaş da, gerçekleşen nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
BAŞKAN SAVAŞ: HATAY’IN PARLAK GELECEĞİ VE GÜZEL YARINLARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin kalkınması ve gelişmesi için gelecek tüm fikir ve önerilere açık olduğunu belirten Başkan Savaş, “Başkanlarımızın ziyareti bizim için çok değerli ve anlamlı. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Hatay’ın parlak geleceği ve güzel yarınları için bir arada çalışacağız. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

stk (1) stk (2)

Önceki İçerikDaha Modern Bir İskenderun İçin
Sonraki İçerikİste’de Hedef ‘İnsan Odaklı’ Bir Kampüs
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.