Çocukların İstediği Herşey Bu Yaz Okulu’nda

Hatay bölgesinin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Masal Kreş ve Gündüz Bakım Evi, ‘çocuklarımıza kendi masallarımızı yaşatıyoruz‘ sloganıyla 3- 12 yaş arası Yaz Okulu açtı.

Uzman ve köklü kadrosuyla çocuklarına Yaz Okulu’na göndermek isteyenlere aile ortamını aratmayan Masal Kreş ve Gündüz Bakım Evi, çocuklara oyun oynama yoluyla yeni şeyler öğretip zekasını geliştirme fırsatı sunuyor.

1 Haziran tarihi itibariyle kayıtların başladığını ve Yaz Okulu’nun hafta içi her gün sabah 08.00 ve akşam 17.30 arası olduğunu açıklayan Masal Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucusu Seda Sepetçi, Yaz Okulu süresince her gün kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi yemeğinin kurum tarafından çocuklara verileceğini söyledi.

Birbirinden farklı sosyal aktivite ile çocukların düşlediği hayal dünyasını gerçekleştiren Masal Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde sloganlarının ‘çocuklarımıza kendi masallarımızı yaşatıyoruz’ olduğunu anlatan Sepetçi, Yaz Okulu’nda çocuklar için hazırlanan programı şu şekilde açıkladı; “binicilik, dans, satranç, bale, ingilizce, basketbol, yüzme, resim çalışması, ahşap atölyesi, cam boyama, doğa gezmesi, mutfak atölyesi, organik bahçe etkinliği, takı tasarım atölyesi, okuma yazmaya hazırlık ve drama”dedi.

çocukların istediği herşey bu yaz okulunda

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.