Ahmet Coşkun İle Hasbihal Vatandaşların Gönüllerini Fethedecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), 11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle kent genelinde birbirinden nitelikli eğlencelerle eski Ramazanların tadını bu yıl da vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hemşehrilerini önemseyen sosyal belediyecilik anlayışından hareketle birbirinden renkli ve eğlenceli sosyal faaliyetler sunan HBB, Hatay’da sosyal yaşama katkılar sunan anlayışıyla toplumsal kaynaşmaya ve dayanışmaya vesile oluyor.
Ahmet Coşkun İle Hasbihal Vatandaşların Gönüllerini Fethedecek
Ramazan ayı boyunca HBB Şehir Tiyatrosu tarafından Hatay’ın 15 ilçesinde vatandaşlarla buluşacak ve eski Ramazanları bugün yaşatacak etkinliklerin yanı sıra, ‘Mahallede Ramazan’ adı altında gerçekleştirilecek Ahmet Coşkun ile Hasbihal etkinliğinde vatandaşların gönülleri fethedilecek.
Ramazan eğlencelerini de içine alan ‘Mahallede Ramazan’ etkinliklerinde ses sanatçıları Ahmet Coşkun ve Davut Can Akyüz konserleri de Hataylı vatandaşlara keyifli dakikalar yaşatacak.
ANTAKYA ATATÜRK PARKI’NDA BAŞLAYACAK ETKİNLİKLER 6 İLÇEDE DEVAM EDECEK
İlk olarak 14 Haziran Salı akşamı Antakya Atatürk Parkı’nda gerçekleşecek olan iftar etkinliğinin ardından vatandaşlarla buluşacak olan etkinlikler daha sonra sırasıyla;
– 15 Haziran Çarşamba günü Samandağ ilçesi Hıdır Bey Alanı’nda,
– 16 Haziran Perşembe günü Reyhanlı ilçesi hastane yanında,
– 17 Haziran Cuma günü İskenderun ilçesi Atatürk Caddesi Anıt Alanı’nda,
– 18 Haziran Cumartesi günü Kırıkhan ilçesi Çarşamba Pazarı’nda
– 19 Haziran Pazar günü Dörtyol ilçesi HATSU önünde

Untitled-1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.