”Tayfur Sökmen Bulvarı” İsmi Büyükşehir Kararıyla Değişti

MECLİSTE 6’SI EK OLMAK ÜZERE TOPLAM 58 MADDE GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI

ARMUTLU MAHALLESİ GİRİŞİNDEKİ MEYDANIN ADI “BARIŞ MEYDANI” OLARAK KABUL EDİLDİ

“TAYFUR SÖKMEN BULVARI” İSMİNİN “METE ASLAN BULVARI” OLARAK ADLANDIRILMASI KONUSU KABUL EDİLDİ

• Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 09.05.2016 tarihli toplantısında 108 nolu karar ile Sosyal Hizmetler, Halkla İlişkiler ve Adlandırma Komisyonu’na havale edilen Antakya ve Defne İlçeleri sınırında bulunan Armutlu Mahallesi girişindeki meydanın “ Barış Meydanı” olarak adlandırılması konusu oy birliği ile kabul edildi.

• Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 09.05.2016 tarihli toplantısında 107 nolu karar ile Sosyal Hizmetler, Halkla İlişkiler ve Adlandırma Komisyonu’na havale edilen İskenderun İlçeleri Çay Mahallesi sınırında bulunan “ Tayfur SÖKMEN Bulvarı” isminin “Mete ASLAN Bulvarı” olarak adlandırılması konusu kabul edildi.

• Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin 09.05.2016 tarihli toplantısında 119 No’lu karar ile imar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilen Erzin İlçesi Yeşilkent Mahallesi 9503 No’lu Parsele ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Teklifi İmar Planı değişikliği ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.

HBB MECLİSİ 14 TEMMUZ’DA OLAĞAN GÜNDEMLE TOPLANACAK
Meclis toplantısının sonunda, HBB Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 14 Temmuz 2016 Salı günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.

image_4 image_6

Önceki İçerikCHP Hatay Gençlik Kollarından AKP ‘ye Sert Cevap
Sonraki İçerikGirişimciler İTSO’da Mülakata tabi tutuldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.