CHP’den Kınama

Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, şehit polislerimiz için düzenlenen cenaze törenine katılımı sırasında yapılan çirkin saldırı ve tehditlere maruz kalmıştır. Bu saldırıyı yapanlar ve yaptıranlar nasıl vicdansız, ahlaksız ve terbiyesizlerdir ki; hepimizin şehit acısıyla içi yanarken, Genel Başkanımız şehidimize son görevini yerine getirirken, en acılı ve duygulu olduğumuz bir anda, şehitlerimize yapılan çok büyük bir saygısızlıktır. “Şehitlerimizin cenazesinde saygısızlık yapmak en büyük terör eylemidir.” Her bireyin, yanlış gördüğü konularda eleştiri hakkı olduğuna inanıyoruz. Bizler her zaman birlik, beraberlik ve kardeşlikten yanayız.
Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanına yapılan bu hain saldırı, şehit cenazesinde dahi ne dini, ne de gelenek ve insani değerleri bulunmayan gözü dönmüş bir siyasi güruhun ve onların tetikçilerinin kişisel menfaatlerini ülkenin ve milletin değerlerinin önüne koyduğunu açıkça göstermektedir.
CHP Hatay İl Başkanı olarak şahsım, yönetim kurulum ve ilçe örgütlerim olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na geçmiş olsun diyor, bu ve benzeri hain saldırılarla oluşturulmaya çalışılan algının Türk Milleti nezdinde bir değerinin olmadığını, teröre, terörün destekçilerine ve terörden beslenenlere karşı duruşumuzu ve mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi kamuoyuna saygıyla bir kez daha duyururuz.
Mehmet GÜZELMANSUR
Makina Yüksek Mühendisi
CHP HATAY İL BAŞKANI

chp

CHP_LOGO

Önceki İçerikÖzel Bahar Çiçekleri Anaokulunda Mezuniyet coşkusu yaşandı
Sonraki İçerikBereketli İftar Sofralarının Yeni Adresi Hassa Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.