10. Geleneksel Yaza Merhaba Tek Pota Basketbol Şenliği Başlıyor

11-18 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 18.00’da İskenderun Belediyesi Spor Kompleksinde 10.su düzenlenecek olan “Tek Pota Basketbol Şenliği” İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Hamit DUMAN’ ın organizasyonunda start alacak.
Bir hafta sürecek olan Basketbol Şenliği İKEM Kolejinin ana sponsorluğunda yapılan 10. Geleneksel Tek Pota Basketbol Turnuvasına 7’den 70’e herkes katılabiliyor. “Takımını kur, oyuna katıl” sloganındaki turnuva 3+1 şeklinde oynanıyor. 100 takımın, 500 sporcunun katılması beklenen turnuva renkli görüntülere sahne olacak.
İskenderun’dan birçok firmanın turnuvaya destek olmasıyla organizasyon farklı bir boyut kazanacak. Kırmızı Döner, Akdeniz Mutfağı, Dondurmacı Yusuf Amca ve Çankaya Şirketler Grubu’nun ikramlarıyla organizasyona renk katacaklar. Toplam 13 kategoride 1. ve 2.lik ödüllerinin verileceği organizasyonda Büyük Genç Yıldız Erkek kategorileri birincileri Arsuz Erdinç Apart Otel’den tatil kazanacaklar. Üç Sayı Atış Yarışması birincileri AKEM Sürücü Kursu’ndan araba, motor ehliyeti, Atasay’dan pırlanta, Necatibey’ den cep telefonu, Erdinç Apart Otel’den tatil ve daha birçok ödül sahiplerini bulacak. 2011 yılında kaybettiğimiz sporcumuz Seray DİK anısına da düzenlenen organizasyona tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

ikem

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.