Başkan Savaş’tan Mardin’deki Hain Terör Saldırısına Sert Kınama

Yayımladığı mesajında terörün birlik ve beraberliğimize kasteden çirkin yüzüne bir kez daha şahit olduğumuzu ifade eden Başkan Savaş, “Mardin Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısında, güvenlik güçlerimizin ve sivillerimizin hayatını kaybettiği, birçok vatandaşımızın da yaralandığı bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum. Terörün her türlüsüyle ülkemizin huzuruna kastedenler, birbirine sıkıca kenetlenmiş ülkemiz insanları sayesinde hedeflerine ulaşamayacaklardır.

Zor zamanlarda dayanışma içinde, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Bu hain saldırı sonucunda şehit olan polislerimize ve yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerini kullanarak yaşadığı derin üzüntüyü ifade etti.

kınama

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.