Anne kız dualarla uğurlandı

İskenderun’da 5 Temmuz İlkokulu velilerinin organize ettiği günübirlik Osmaniye İli Aslantaş Milli Parkı gezisi sırasında öğrenci ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybedenler dualarla son yolculuklarına uğurlandılar. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da katıldığı cenaze töreninde kazada hayatını kaybedenlerin yakınları cenaze başında göz yaşlarına boğuldular.

14 Kişinin hayatını kaybettiği olayda Öğretmen Ahmet Cebeci’nin cenazesi Giresun’a gönderilirken, Feruşen Esen’in cenazesi ise Diyarbakır’a gönderildi. 12 kişi de İskenderun’a bağlı Karaağaç ve Buluttepe mezarlıklarında toprağa verildi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kaptan Mehmet Paşa Camisinde Nur Seviner ve kızı Nehir Uludağ’ın cenaze namazına katıldı. Şehir merkezinde bulunan Kaptan Mehmet Paşa Camisine akın eden vatandaşlar, talihsiz kazada hayatını kaybeden anne ve kızı için dualar ettiler. Öğle namazına müteakip Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, merhume Nur Seviner ve kızı Nehir Uludağ’ın cenaze namazını kıldırdı. Aile yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, daha sonra cenazeden ayrılarak, aynı kazada hayatını kaybeden diğer aileleri ziyaret etti.

anne kız dualarla uğurlandı (5) anne kız dualarla uğurlandı (8) anne kız dualarla uğurlandı (9)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.