CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU HABİB-İ NECCAR CAMİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU HABİB-İ NECCAR CAMİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak ve temel atma töreninde bulunduğu katlı kavşağın açılışını yapmak üzere Hatay’a geldi. 4 Haziran Cumartesi günü Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte Hataylilar için ayrı bir öneme sahip olan ve Kuran’da da geçen Habib-i Neccar Camisi’ni gezerek cami ve Habib-i Neccar hakkında bilgi aldı.

Habib-i Neccar Camii’nde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Habib-i Neccar’ın kişiliğini, günümüze kadar ulaşan hoşgörüsünü ve kardeşlik bilincini anlatan HBB Başkanı Savaş, aynı zamanda Anadolu’nun ilk camisi olması itibariyle de caminin Hatay halkı için önemine dikkat çekti.

BAŞKAN SAVAŞ VE KILIÇDAROĞLU’NA HATAY HALKINDAN YOĞUN İLGİ

Habib Neccar Camisi’nin Hatay’daki barış, sevgi, hoşgörü ve kardeşliğinin en büyük simgelerinden biri olduğunu belirten Başkan Savaş, Kılıçdaroğlu ile birlikte camii içerisinde bulunan Habib-i Neccar Türbesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretin ardından camideki vatandaşlarla sohbet eden HBB Başkanı Savaş ve CHP Başkanı Kılıçdaroğlu’na Hatay halkı yoğun ilgi gösterdi.

chp (3) chp (4) chp (5) chp (6)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.