Tenis kortu saha ücretlerinde İndirim yok

İskenderun Belediye Meclisi Haziran ayı son toplantısını belediye meclis salonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in başkanlığında gerçekleştirdi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil meclis toplantısında yaptığı konuşmada tüm bölge halkının Ramazan ayının mübarek olmasını dilerek, Ramazan’ın ülkemize milletimize hayırlar getirmesini diledi.
Yaz spor okullarının start aldığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar spora ve sporcuya destek oluyoruz. Bu kurslar sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan koruyoruz. Gençlerimiz farklı branşlarda kurslar alıyor, kendilerini geliştiriyorlar. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri okunarak karara bağlandı.
Gündemde bulunan
1.madde Tenis kortu fiyat tarifesinin düşürülmesi ile ilgili sözlü önerge komisyonun “tenis kortu saha ücretleri mevcut şekli ile devam etsin”raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

3

Önceki İçerikTürk Dünyası 3. Kızıl Elma Ödülleri’nde Hatay’a Bir Gurur Daha
Sonraki İçerikHatay’da Kaçakçılıkla Mücadele Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.