Pamuk Öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadılar

İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde veliler ilk kez çocuklarının gösterilerini heyecanla izlediler. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda gerçekleştirilen Mezuniyet töreninde Pamuk Eğitim Kurumlarında okuyan öğrenciler yıl içerisinde öğrendikleri bilgi, beceri ve hünerlerini sergilediler. Pamuk öğrencilerinin özellikle İngilizce gösterileri ve Çanakkale Savaşını anlatan müzikal gösterilerinde Ay Yıldız oluşturmaları ve Çanakkale marşını söylemeleri esnasında veriler de duygu ve hüzün dolu anlar yaşadılar.

İskenderun’da kurulduğu günden bu yana eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere son derece önem veren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının başarılı ve tecrübeli Kurucu müdiresi Selma Türkoğlu yaptığı konuşmasında; “Pamuk Akademi olarak öğrencilerimize genç ve dinamik eğitim kadromuz ile teknolojinin tüm imkanları kullanılarak eğitim veriyoruz. Çocuklarımızı yaşayarak öğrenmelerine yardımcı olmak, onların, bilgi, becerilerini arttıracak faaliyetler içerisinde oluyoruz. Bu gün burada bir yılı daha geride bırakmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Eğitim yuvamızda öğrenci ve velilerimiz ile aile ortamında bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu gün kurumumuzdan mezun olan öğrencilerimize yeni başlayacakları ilköğretim hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi. Yapılan konuşmalar ve öğrencilerin gösterilerinin ardından, mezuniyet belgelerini alan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları öğrencileri hep birlikte kepleri havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini aileleri ve öğretmenleri ile birlikte paylaştılar.

PAMUK MEZUNİYETİ (1) PAMUK MEZUNİYETİ (2) PAMUK MEZUNİYETİ (3) PAMUK MEZUNİYETİ (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.