İste Sivil Havacılık’ta Mezuniyet Coşkusu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sivil Havacılık Yüksekokulu 5. Dönem mezunlarını verdi. Sivil Havacılık Yüksekokulunda düzenlenen törene İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal Turan, Sivil Havacılık Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Nuriye Güreş, Müdür Yardımcısı Harun Yılmaz, Gaziantep HAVAŞ İstasyon Müdürü Tansen Koçboğan, Çelebi Hava Servisi Hatay İstasyon Müdürü Tolgahan Öndaş, Atlas Global Havayolları Adana Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit Gören, idari ve akademik personeller ile öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal Turan, mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.
Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuriye Güneş te, özellikle mezun olan öğrencilerin ailelerine, mezuniyet sonrasında geçen süreçten bahsederek ailelere bu süreçte daha çok sabır göstermeleri ve çocuklarına daha çok destek olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
Törende konuşan HAVAŞ Gaziantep İstasyon Müdürü Tansen Koçboğan Türkiye’de havacılık sektörünün büyük bir hızla geliştiğini belirterek sivil havacılık mezunlarının rahatlıkla iş bulacaklarını ifade etti. Koçboğan, HAVAŞ Gaziantep İstasyon Müdürlüğü olarak son 3 yıldır eleman alımında İskenderun Teknik Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nu tercih ettiklerini sözlerine ekledi.
Çelebi Hava Servisi A.Ş. Hatay İstasyon Müdürü Tolgahan Öndaş ise ailelere hitaben “Önce üniversiteye emanet olarak verdiğiniz çocuklarınızı bundan sonra sektör olarak biz emanet almak istiyoruz” diyerek ailelere büyük moral verdi.
Atlas Global Havayolları Adana Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit Gören ise “Atlas Global Havayolları olarak İskenderun Teknik Üniversitesi ile protokol kapsamında stajyer ve eleman ihtiyaçlarını Sivil Havacılık Yüksekokulu’ndan karşılamak istediklerini” ifade etti.
Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Artık İSTE ile özdeşleşen Erol Evgin’in “ne istersen iste benden” adlı şarkısı eşliğinde kep atma heyecanını doyasıya yaşayan mezunlar İSTE figürü oluşturarak objektiflere poz verdiler.

1 4 5

Önceki İçerikKıraathaneler Kitap okunan mekanlar haline geliyor
Sonraki İçerikCHP Belen İlçe Başkanlığı Basın toplantısı düzenledi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.