İste, Milli Eğitim Kurumlarına Kendini Tanıttı

İskenderun Teknik Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya İskenderun’da eğitim ve öğretime devam etmekte olan liselerin rehber öğretmenleri davet edildi. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Genel Sekteri Yılmaz Çiğdem ve Öğretim Üyeleri konuşmalarında; yapılan ve yapılacak çalışmaları, fakülte ve bölümleri katılımcılara tanıttı.
Açılış konuşmasında İSTE’nin çok hızlı bir şekilde geliştiğine değinen Genel Sekreter Yılmaz Çiğdem “Yeni bir üniversite olmamıza rağmen hızlı bir şekilde gelişmeye çalışıyoruz. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin akademik deneyimleri, çabaları ve Milli Eğitim’den ve sizlerden aldığımız desteklerle üniversite adayı öğrencilerimizin daha iyi bir İSTE’ye yerleşebilmesi ve bununla beraber üniversitemizin çok daha iyi yerlere gelebilmesi amacındayız” dedi.
Gerçekleştirilen toplantıda rehber öğretmenlerine Makine Fakültesi, Elektrik Elektronik Fakültesi, İnşaat Fakültesi, Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı, Teknoloji Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Denizcilik Meslek Yüksekokulu, Dörtyol Meslek Yüksekokulu, Erzin Meslek Yüksekokulu ve İskenderun Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verilerek sunumlar yapıldı. Tanıtımların sonunda rehber öğretmenlerinin soruları cevaplandırılarak toplantı tamamlandı.

4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.