Hatmek Kursiyerleri Resimlerini Sanatseverlerin Beğenisine Sundu

HATMEK kursiyerlerinin eserlerini sergilemek ve sanatseverlere paylaşmak için açtıkları resim sergisinde el emeği göz nuru resimler büyük ilgi topladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş tarafından gerçekleşen sergi açılışına Başkan Savaş’ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, HATMEK Sorumlusu Emine Atmaca ve çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen organizasyonda Başkan Savaş’a verdiği katkılardan ötürü çiçek takdim edilirken, HATMEK Resim Öğretmeni Ercan Delioğlan da yaptığı tabloyu Nazan Savaş’a hediye etti.

Nuriye Saçlı, Leyla Mersin, Esra Devrim, Ercan Delioğlan, Neriman Şahan, Esma Tatlı ve Ayşe Ala’nın 20 eseri, yoğun ilgi gören sergide kursiyerlerin yakınları, belediye çalışanları ve sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

BAŞKAN SAVAŞ: MESLEKİ ANLAMDA FAYDALI BİREYLER YETİŞTİRMEK ADINA AÇTIĞIMIZ HATMEK’TEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN ÇIKMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Başkan Savaş sergi açılışında yaptığı konuşmada “Mesleki anlamda faydalı bireyler yetiştirmek adına açtığımız HATMEK’ten hocalarımızın iyi çalışmaları sonucunda başarılı öğrenciler yetiştirmeleri bizleri mutlu ediyor. Birbirinden güzel eserlerin sergilendiği bu güzel mekanda, bizlere yaptığımız işin güzel olduğunu hissettiren tüm öğrencilerimize ve verdikleri eğitimlerle kutsal bir görev yapan hocalarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

hatmek (1) hatmek (2) hatmek (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.