Ortak Akılla Hareket Edeceğiz

Bodur, yaptığı açıklamada, daha iyi bir Türkiye, daha iyi Hatay ve daha iyi bir İskenderun için yola çıktıklarını belirterek,”Genelde ülkemizde özelde şehrimizde olan hizmetlerin daha da ileri taşınması adına inşallah yönetimdeki arkadaşlarımızla gece gündüz demeden elbirliği ile çalışacağız. Siyasetin vatandaşa hizmette bir araç olduğu inancıyla var gücümüzle çalışacağız. Bizim insanımız, her şeyin en güzelini hak etmektedir. Bu amaçla ekibimizle birlikte, fedakârca gayret edeceğiz.”dedi.

Bodur,”Ak Parti’nin gerek içeride gerekse dışarıda daha yapacak çok işi ve söyleyecek çok sözü var.Genelde hükümetimizle, yerelde belediyemizle uyumlu olarak, şehrimize daha iyi hizmetlerin gelmesi adına daha çok çalışacağız. Ortak akıl ile el birliğiyle hareket edeceğiz.Sözlerime son vermeden önce öncelikle vatanımız için, bizler için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anarak, AK Partimizin kuruluşundan bu güne kadar başta kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendiye, Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM Beyefendiye, Meclis İdare amirimiz Orhan KARASAYAR vekilimizin şahsında, Bölge Milletvekillerimize, hülasa teşkilatımıza emek harcayan tüm gönüldaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.6 Haziranda başlayacak olan Ramazan ayının ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.”dedi.
Düzenlenen toplantıya İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı,Gençlik Kolları Başkanı Yorgun,yönetim kurulu üyeleri,meclis üyeleri ve partililer katıldı.

1 3

Önceki İçerikİste Teknoloji Transfer Ofisi İsdemir’de Patent Eğitimi Düzenledi
Sonraki İçerikHasta ve Hasta Yakınlarına Yönelik Moral ve Motivasyon Etkinliği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.