İGEV’in Rölyef Resim Sergisi Büyüledi

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) ve Çıraklık Eğitim Merkezi işbirliğiyle yapılan Kağıt Rölyef Resim Kursu Sergisi İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi salonunda görücüye çıktı.
İGEV Sosyal Etkinlikler Sorumlusu İnsaf Sultanoğlu ve Resim Öğretmeni Ebru Ülker tarafından verilen eğitimle, bayan kursiyerlerin yıl boyunca özverili çalışmalarıyla İGEV salonunda oluşturdukları birbirinden güzel sanat eserleri, sergiye katılanlardan büyük beğeni topladı.
İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonundaki açılışın kurdelesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, İGEV Başkanı Şefik Uyar, Resim Öğretmeni Ebru Ülker tarafından kesildi. Birbirinden güzel ve değerli el emeği göz nuru sanat eserlerinin sunulduğu serginin açılışına, İGEV yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerlerin yanı sıra birçok sanatsever katıldı.
Açılışın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven resim stantları gezerek, üç boyutlu rölyef resimler hakkında hem kursiyerlerden ve hem de Resim Öğretmeni Ebru Güzel’den bilgiler aldı. Kursiyerleri kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, kursa ve sergiye emeği geçen herkesi kutladı ve kursiyerlere başarılar diledi.
İGEV Başkanı Şefik Uyar’da sergi açılışı sonrasında yaptığı açıklamada, “İskenderun Çıraklık Eğitim Merkezi ile 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında yaptığımız Kağıt Rölyef Resim Kursu için İGEV’in yaptığı müracaata Çıraklık Eğitim Merkezi’nde temin edilen Resim Öğretmeni Sayın Ebru Ülker ve yönetim kurulu üyemiz Sayın İnsaf Sultanoğlu’nun nezaretinde İGEV salonumuzda bayanlarımızın özverili çalışmalarıyla birbirinden güzel ve çok anlamlı tablolar yaptılar. Sezon boyunca büyük emek harcayan ve mükemmel bir sanat eseri yaratan hanımefendilerimizi şahsım ve yönetim kurulumuz adına tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

IMG_5860 KURSİYERLER

Önceki İçerikŞehidimiz Cuma Bilek’e Son Veda
Sonraki İçerikAhem Kursiyerleri Eserlerini Sergiledi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.