Ahem Kursiyerleri Eserlerini Sergiledi

Arsuz Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı Karaağaç ahşap boyama, Resim Kursları atölyesi kursiyerleri tarafından yılsonu sergisi açıldı. Sergide yıl boyunca emek ve sabırla yapılan resimler ve eserler yoğun ilgi gördü.
Arsuz’a bağlı Karaağaç Konarlı mahallesi No: 364’deki Resim Sanat atölyesinde düzenlenen serginin açılışına Arsuz Halk Eğitim Müdürü Kasım Andı, HEM müdür yardımcısı Hacer Bozkurt Baysal, Resim sanat atölyesi Resim öğretmeni İzzettin Rüzgar, Ahşap boyama öğretmeni Ayfer Rüzgar, kursiyerler ve davetliler katıldı.
Sergi açılışı öncesinde konuşan AHEM müdürü Andı, serginin açılmasında emeği geçenleri kutlayarak; “Sergide el emeği ve göz nuru ile yapılan, birbirinden güzel eserleri görüyoruz. Tüm kursiyerlerimizi emeklerinden ve sabırlarından dolayı kutluyorum. Kursiyerlerimizin emekleri bizim için çok kıymetli. Bir yıl boyunca çok emek vererek güzel eserler meydana getirmişler. Değerli eğitmenlerimizi ve kursiyerlerimizi yürekten kutluyorum” diye konuştu.
Ardından yıl boyunca emek verilerek meydana getirilen ahşap boyama ve yağlı boya eserlerinin sunulduğu serginin açılışı gerçekleştirilerek sergi ve eserler hakkında bilgiler verildi.

AHEM MD KASIM ANDI VE YRD. HACER BAYSAL AHEM MD. VE YRD. AHŞAP BOYAMA SERGİSİNDE AHŞAP BOYAMA ÖĞRETMENİ AYFER RÜZGAR VE KURSİYERLER IMG_5809

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.