Aziz Şehitlerimiz, Vatan Size Minnettardır

Şırnak’ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Cuma Bilek’in Hatay’ın Antakya ilçesindeki baba evinde yas var.

Açıkdere Mahallesi’nde yaşayan şehit Cuma Bilek’in (28) ailesine acı haber verildi.

Evli ve 2 kız çocuğu bulunan Bilek’in 8 yıllık polis olduğu, görev yeri olan Kahramanmaraş’tan geçici görevle Şırnak’a gittiği öğrenildi.

Cumhuriyet Halka Partisi İl Başkanı Yayınladığı Taziye Mesajında ;Bizim ihtiyacımız olan ve bu ülkenin bütünlüğünü oluşturan unsurlar birlik ve beraberliğimizdir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Hain terör örgütünün sonu gelinceye kadar mücadele edilerek, tüm şehitlerin hesabı sorulacaktır. Vatanımızın bütünlüğünü bozmaya çalışan terör örgütünü lanetliyor, bu hain saldırılarda şehit düşen hemşehrim Cuma BİLEK ve silah arkadaşına baş sağlığı diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Mehmet GÜZELMANSUR
Makina Yüksek Mühendisi
CHP HATAY İL BAŞKANI

iseknderun haber

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinin Evde Sağlık Hizmeti Devam Ediyor
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil Litvanya’dan Gelen Konukları Ağırladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.