Bu Koro Ayakta Alkışlanır

İskenderun Yunus Emre Ortaokulu “Voice Of The Yunus Emre” korosunun hazırladığı “Nazende” isimli konser büyük beğeni topladı ve alkışlarla dinlendi.

GIPTA İLE İZLENDİLER

Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşen konsere okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katılım gösterdiler. Salonun tıka basa dolduğu konserde müzik öğretmeni N. Çisem İspir Kılınç şefliğinde sahne alan “Voice Of The Yunus Emre” korosu müthiş performansıyla gıpta ile izlendi.

KORO DA GÖREV ALAN ÖĞRENCİLERİN DERS ORTALAMALARINDA YÜKSELİŞ

Adeta profesyonel bir kadro oluşturan İskenderun Yunus Emre Ortaokulu’nda amaçlarının konservatuar bölümlerine başarılı bireyler yetiştirmek olduğunu kaydeden Okul Müdürü Cihangir Kaya, koroda görev alan öğrencilerinin ders ortalamalarında yükseliş olduğuna dikkat çekti. Özverili çalışmalarından dolayı müzik öğretmeni N. Çisem İspir Kılınç’a teşekkür eden Müdür Kaya, bu tip sosyal aktivitelerinin devam edeceğine vurgu yaptı. Profesyonel sanatçıları aratmayan “Voice Of The Yunus Emre” korosu “Nazende” konseri ile büyük beğeni topladı ve alkışlarla dinlendi. Evlatlarının sergiledikleri performansları ile duygu dolu anlar yaşayan aileleri ise bu anları cep telefonları ile kayıt altına aldılar.

YUNUS EMRE (1) YUNUS EMRE (4) YUNUS EMRE (6)

 

Önceki İçerikMuhasebeciler Odasında Girişimcilik Kursuna katılanlar belgelerini aldı
Sonraki İçerikBelen, Arsuz ve İskenderun’da Bakım Onarım Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.