Yaz Geldi Motosiklet Kazaları Artmaya Başladı

Havaların ısınmasıyla birlikte motosikletler trafikte daha çok görünmeye başlayınca dikkatsizlik ve aşırı hız yüzünden kazalar artmaya başladı. İki ay içerisinde dört genç motor kazalarında hayatını kaybetti.

Trafik şube müdürlüğünün devamlı olarak kask konusunda uyarılar yapmasına rağmen sürücülerin kask takmaması, taksalar bile kayışını bağlamaması yüzünden kaza anında kaskın kafasından çıkması sonucu hayatını kaybediyor, sadece ceza yememek için değil hayatını kurtarmak için kask takılması gerektiğinin bilinci içerisinde olmaları birçok sürücünün hayatını kurtarabilir. Ayrıca motosiklet sürücüleri diğer sürücülere göre iki kat daha dikkatli olmaları gerekir.

Gencecik insanlar hayatının baharında hayatını kaybetmektedirler. Ölenlerin aileleri, akrabaları, arkadaşları çok büyük acılar yaşamaktadırlar. Bu yılın yaklaşık 5 ayında dört kişinin yakınları bu acıyı yaşadı. Motosiklet kazasında kimse ölmesin veya sakat kalmasın, yakınları da bu acıyı yaşamasın. KASKSIZ KİMSE MOTOSİKLETE BİNMESİN.

kaza (1) kaza (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.