Şampiyon Karaağaçspor’dan Başkan Nazım Culha’ya Ziyaret

“Başarılarınızın emrindeyim”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Mersin’de oynanan U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup maçlarında Hatay’ı temsil eden ve şampiyonluk elde ederek 2. kademeye yükselen Karaağaçsporlu futbolcuları, yönetim kurulu üyeleri ve antrenörleri ile birlikte makamında ağırladı. Şampiyonluğun yanı sıra U – 14 liginde Türkiye’nin en başarılı ilk 20 takımı arasına girmeyi başaran sporcuları tek tek kutlayan Başkan Culha, Türkiye Şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşan futbolculardan başarılarının devamını beklediğini ifade ederken, final maçında kendilerini tribünden destekleyeceğinin sözünü verdi.
Başarılı sporcular da, Türkiye Şampiyonası kupasını ilçeye kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verirken, U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup Şampiyonluğu kupasını Başkan Culha’ya takdim etti.

“Sporcularımızın yanındayız”
Takımın kendi grubunda da sezon boyunca başarılı bir grafik çizdiğini anlatarak, Mersin’de oynanan maçlarda da kulüp yöneticileriyle sürekli diyalog halinde olduğunu ve skorları yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Nazım Culha, “Çocuklarımızın sıkıntısı ve başarısı hepimizi ilgilendiriyor. Sporcularımızın Türkiye Şampiyonluğu maçlarında ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeleri bizi çok memnun etti. Futbol, gençlerin geleceğin yıldız sporcuları olma yolunda hızla ilerlemesinin yanısıra ruh ve beden sağlığına da katkı sunuyor. İlçemizi Türkiye’ye tanıtan sporcularımızın başarılarının emrindeyiz. Onlara inanıyor ve güveniyoruz. Türkiye Şampiyonası kupasını da ilçemize bekliyoruz” derken, Kahramanmaraş’ta oynayacakları Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçlarında sporcuların masraflarını üstleneceğini belirterek, spora ve sporcuya verdiği desteği bir kez daha gözler önüne serdi.
Takımın kendi sahasında maç oynayamamasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Başkan Culha, “Karaağaç’ta bizi rahatsız ve huzursuz eden konu; bu çocukların kendi sahalarında maç oynayamamalarıdır. Öncelikle sahanın biran önce maçlara hazır hale gelmesi lazım. Bu sorunun çözümü için yetkililerle görüşüyoruz. Bugün Selçuk İnan’ı, İsmail Köybaşı’nı ilçemizde gören herkes bundan çok büyük bir heyecan duyuyor, futbolcularımızı daha fazla ayakta alkışlıyor. Çünkü onlarda bu bölgenin çocukları ve bu topraklarda futbola başladılar” dedi.

“Desteğiniz, başarımızı tetikliyor”
Kulübe verdiği desteğin takımın başarısını tetiklediğini ifade ederek Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya katkılarından dolayı teşekkür eden Karaağaçspor Yönetim Kurulu Üyeleri de, sahaları olmamasına rağmen disiplinli çalışmalarının ve alın terlerinin karşılığını aldıklarını belirterek, “26 – 29 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta 2. kademe Türkiye Şampiyonası maçlarını oynayacağız. Hedefleri ve gelecekten beklentileri olan sporcularımız sahaları olmamasına ve tüm maçlarını deplasmanda oynamalarına rağmen çok zor elde edilecek bir başarıya imza attılar. En büyük sorunumuz sahamızın olmaması. Sahamızın maç oynanabilecek kriterlere getirilmesini bekliyoruz. Karaağaçspor olarak, centilmenliği ön planda tutan sporcular yetiştiriyoruz. Sporcularımızın hiçbir maçlarında sarı kart veya kırmızı kart cezaları yok. Kulüp olarak lisanslı 220 sporcumuz var, lisanssız sporcularla birlikte sayımız 400’ü aşıyor. 8 kategoride de mücadele eden kulübümüz, 7 kategoride bu yıl Hatay şampiyonluğu elde etti. Hatay’ın gururu olan bu çocuklar şu an profesyonel takımların yakın takibindeler. Grup şampiyonu olmamız halinde hepsinin profesyonel takımlarda yer alacaklarına inanıyorum. Takıma verdiğiniz destek, bizleri başarıya taşımakta önemli bir adım oldu. Başarımızı tetikledi. Hem Arsuz’a, hem spora, hem de gençlere büyük katkılar sunuyorsunuz. Desteğinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederiz” diyerek, takım olarak Arsuz’u ve Hatay’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini dile getirdiler.

1 2

Önceki İçerikAhilik Haftası Hatay’da Coşkuyla Kutlandı
Sonraki İçerikİskenderun Yağmursuyu Tahliye Hatlarında Yenileme
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.