Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine moral mektubu

Hatay’ın İskenderun İlçesinde öğrenciler Doğu’da Sur ve Cizre’de görev yapan güvenlik güçlerine moral olması amacıyla toplu mektup yazdılar. İskenderun 2.OSB Teknik ve Meslek Lisesinde eğitim öğretim gören 9,10 ve 11. Sınıf öğrencileri yaşanan terör olayları nedeniyle zor günler geçiren Polis ve askerlerimize moral vermek, onların yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla, Sur ve Cizre Emniyet Müdürlükleri ve askeri birlilere yazdıkları mektupları posta ile gönderdiler.

Okul Müdürü Şükrü Çekiç öğretmenler Mehmet İşler ve Duygu Atakan’ın bilgileri doğrultusunda yazdıkları mektupta güvenlik güçlerinin yalnız olmadıklarını, her zaman yanlarında olduklarını vurguladılar. İskenderun 2.OSB Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ise yaptıkları açıklamalarında, “Bu vatan bizim. Okulda öğrenci arkadaşlarımız ile birlikte hazırladığımız mektupta her zamankinden daha fazla morale ihtiyacı olan hasretlik çeken, askerimize ve polisime yazdığımız mektupları posta ile gönderiyoruz. Ellerine geçtiklerinde bu mektupların kendilerine moral vermelerini temenni ediyoruz” dediler. İskenderun 2. OSB Teknik ve Meslek Lisesinden 150’ye yakın öğrencinin yazdıkları moral mektupları Sur ve Cizre’ye postayla gönderildi.

isken-mektup (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.