Şehit Er Alper Al Babaocağına Dualarla Uğurlandı

22 Mayıs 2016 Pazar günü Hatay’ın Samandağ İlçesi Çevlik Mahallesinde kıyıdan 4 km açıkta bir botta meydana gelen patlamada şehit olan Sahil Güvenlik Sözleşmeli Er Alper Al için, 121. Jandarma Er Eğitim Alay ve Garnizon Komutanlığı’nda tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından Şehit Er Alper Al, okunan Kuran-ı Kerim ve İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından edilen dualarla baba ocağı Trabzon’a uğurlandı.

22 Mayıs 2016 Pazar günü saat 20.30’da düzenlenen törene Hatay Valisi Ercan Topaca’nın yanı sıra 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, 121. Jandarma Er Eğitim Alay ve Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Akdeniz Bölge Komutanı S. G. Kıd. Alb. Fatih Erhan, Sahil Güvenlik Komutanı S. G. Kur. Binbaşı Erdinç Balkan, ilçe kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Alb. Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, şehidin ağabeyi J. Yzb. Onur Al, yengesi ve halası ile birlikte silah arkadaşları ve askeri erkân katıldı.

Şehidimize Allahtan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Er Alper Al  (1) Er Alper Al  (2) Er Alper Al  (3) Er Alper Al  (4)

Önceki İçerikHatay’da Patlama 1 Şehit
Sonraki İçerik2.Alternatif Yol Yapım Çalışması Hızla İlerliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.