“19 Mayıs Gençlik Şöleni Basketbol Turnuvası” Başlıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde, 16- 17- 18 ve 19 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük 2. spor tesisi olma özelliğine sahip HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde “19 Mayıs Gençlik Şöleni Basketbol Turnuvası” düzenleyecek.

BAŞKAN SAVAŞ, M.KEMAL ATATÜRK’ÜN “SAĞLAM KAFA SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR” İLKESİYLE HAREKET EDİYOR

Branş ayırmaksızın spora ve sporcuya verdiği destekler neticesinde elde edilen başarılarla Hatay’ın spor kenti olarak ülke gündemine oturmasına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde geleceğimizin teminatı çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, spora yönelerek sağlıklı yaşaması için hizmetler üreten HBB, Ulu Önderimiz M. Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu önemli bayramı gençlerin sportif aktivitelerle değerlendirmesini sağlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Yüce Önderimiz Atatürk’ün “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” ilkesinden hareketle ve bilhassa gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmesini sportif faaliyetlerle önleme düşüncesiyle sportif ataklar yapan Başkan Savaş, bu bağlamdaki hamleleriyle takdir topluyor.

HATAY’IN GURURU OLAN MELEKLERİN BAŞARISI, GENÇLERE YOL GÖSTERECEK

Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi’ni zorlu rakipleri arasından sıyrılarak 2’nci sırada tamamlayan ve Play- Off Final mücadeleleri neticesinde şampiyonluğu Fenerbahçe gibi dev bir ekibe kaptıran Hatay’ın Gururu Melekler’in başarılarının devam etmesi ve gençlerin elde edilen bu büyük başarıdan hareketle HBB Spor Kulüplerinin altyapılarına yönelmesine zemin hazırlayan Başkan Savaş, böylece Hatay’ın sportif geleceğini inşa etmeyi hedefliyor.

ANLAMLI TURNUVADA, 2’Sİ KIZ TAKIMI OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 8 EKİP MÜCADELE EDECEK

4 gün sürecek ve HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nin müsabakalara ev sahipliği yapacağı “19 Mayıs Gençlik Şöleni Basketbol Turnuvası’nda” 2000- 2001 doğumlu gençlerden oluşan 2’si kız takımı olmak üzere toplamda 8 takım mücadele edecek.

Turnuvanın açılış mücadelesi 16 Mayıs’ta Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Powerlife takımları arasında saat 18.00’de oynanacağını belirten yetkililer, turnuvanın bitiminde dereceye giren takımlara HBB tarafından hediyeler sunulacağını bildirdi.

basketbol-turnuvası-billboard

Önceki İçerikBaşkan Savaş, Sosyal Medya İle Hatay Halkına Bir Telefon Kadar Yakın
Sonraki İçerikİskenderun, Arsuz ve Dörtyol’da Haftasonu Elektriğin Kesik Olacağı Yerler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.