Antakya Ve Körfez Gruplarında Oynanan Müsabakalar Nefes Kesiyor

10 Mayıs Salı günü İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü dış sahasında oynanan Körfez Grubu protokol müsabakasında; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, HBB Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar, 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, HATSU 3. Bölge Abone İşleri Şube Müdürü Filiz Upçin, HBB ve HATSU personellerinin yanı sıra sporseverler coşkulu katılımlarıyla müsabakaya renk kattı.
TURNUVANIN KÖRFEZ GRUBU PROTOKOL MAÇI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan turnuvanın Körfez Grubu ayağının protokol maçını değerlendiren Başkan Savaş, bu yıl 32’ncisi düzenlenen Erhan Aksay Turnuvasında Antakya ve Körfez grubu olarak katılan tüm takımların Fair- Play kurallarına uygun müsabaka çerçevesinde mücadele ettiklerini belirterek, “Hatay’a hizmetleriyle katkı vermiş olan Erhan Aksay Ağabeyimizin anısına bu turnuvayı devam ettireceğiz. Bu turnuva, spor, barış ve kardeşliği ön plana çıkaran ve centilmenliğe sunduğu katkılara anlamlı bir örnek” ifadelerini kullandı.
PROTOKOL MAÇI SONRASI, KARİYERİNİ SONLANDIRAN ORTA HAKEM OSKAY’A BAŞKAN SAVAŞ’TAN JEST
Oynanan karşılaşma sonrasında Başkan Savaş, müsabakaya destek vererek katılım gösteren misafirlere çiçek takdim ederken bir sürprize de imza attı. Başkan Savaş, son maçına çıkan orta Hakem Çağlar Oskay’a maçta oynanan topu imzalı bir şekilde hediye ederken, kariyerinde gösterdiği başarıyı taçlandırmak amacıyla da plaket sunumunda bulundu.
BAŞKAN SAVAŞ, ANTAKYA GRUBU PROTOKOL MAÇINDAN SONRA KÖRFEZ GRUBU PROTOKOL MAÇINI DA 1 GOL VE 1 ASİST YAPARAK ES GEÇMEDİ
Körfez Grubunun Protokol maçı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) üyelerinin yer aldığı Kırmızı Takım ile protokol üyelerinin forma giydiği Beyaz Takım’ın mücadelesine sahne oldu. Baştan sona dostluk havasında geçen karşılaşmada oynadığı güzel futbolunu 1 gol ve 1 asistle süsleyen Başkan Savaş’ın yer aldığı Beyaz Takım(Protokol) 3-1’lik skorla kazandı.

futbol (1) futbol (2) futbol (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.