Rotary’den Unutulmayacak Etkinlik

1975 yılında kurulan ve 40 yıldır eğitimden sağlığa, yaşlılardan çocuklara, engellilere ve daha birçok yaşama dokunan İskenderun Rotary Kulübü, Mehmet Ali Çarpar’ın dönem başkanlığında sosyal projeleri ile örnek teşkil etmeye devam ediyor. Küba’dan gelen müzisyenler ve Hatay’ın dört bir yanından gelen salsa dansçılarını ağırlayan İskenderun Rotary Kulübü, gerçekleştirdiği etkinlik ile rotaryanlara ve İskenderunlulara unutulmaz bir gün yaşattı.

Eğlencenin doruğa ulaştığı ve İskenderun Rotary Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı bu etkinliğe Hatay’dan ve Türkiye’nin farklı illerinden rotaryanlar ve iş dünyasından birçok isim katılım gösterdi. Kokteyl şeklinde gerçekleşen programda nezih bir ortamda ağırlanan misafirler Küba’dan gelen müzisyenlerin sahne alması ile unutmayacakları bir gün yaşadılar. Salsa dansçılarının muhteşem gösterisi ise gıpta ile izlenirken davetliler keyifli bir kokteylde hoşça vakit geçirdiler.

Davetlilerin alkışlarıyla kısa bir konuşma yapan İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Ali Çarpar’da davetlerine icabet sağlayan herkesin etkinliklerine renk kattığına vurgu yaptı. Yapılan bu eğlencede birçok kişinin hayatına dokunulduğunu ifade eden Çarpar, bu tip sosyal projelerinin devamlılık göstereceğini kaydetti. Çarpar son olarak etkinliklerine sponsor olan Filmar filtre, On Fil Filtre, La Perla Butik Otel’e teşekkür etti.

Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Ali Çarpar’ın sona eren konuşmalarının ardından Kübalı müzisyenler ve salsa dansçıları performansları ile büyük beğeni topladılar.

iskenderun rotary (2) iskenderun rotary (5) iskenderun rotary (6) iskenderun rotary (7)

Önceki İçerikSahilde Çimleme Çalışması Başladı
Sonraki İçerik32. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu’nda Heyecan Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.