32. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu’nda Heyecan Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB) organizesinde Hatay’ın Anavatana katılışının 77. yıldönümü kapsamında düzenlenen ve gelenekselleşerek bu yıl 32.’si gerçekleşecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda Körfez Grubu müsabakaları 9 Mayıs Pazartesi günü oynanan açılış maçı ile start aldı. İskenderun, Arsuz, Belen, Payas, Dörtyol ve Erzin ilçelerinden turnuvaya katılım gösteren toplamda 8 takımdan oluşan iki grubun mücadele ettiği Körfez Grubu maçları, İskenderun Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü dış sahasında oynanıyor.
GRUBUN AÇILIŞ MAÇI BÜYÜK BİR MÜCADELEYE SAHNE OLDU
Pazartesi ve Salı günlerinde oynanmak üzere programlanan müsabakaların açılış maçında HBB İskenderun ve Palmiye Hastanesi takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen müsabakada HBB İskenderun Takımı, rakibi Palmiye Hastanesi’ne 5- 4’lük üstünlük sağlayarak ilk maçı galibiyetle noktaladı.
BAŞKAN SAVAŞ’IN SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİ DEĞERİN SOMUTLAŞMIŞ ÖRNEKLERİNDEN BİRİ OLAN TURNUVA, TAKDİR TOPLUYOR
Hatay’ın sportif yaşantısına farklı bir renk katan ve belli bir yaş üstü kişilerin spor yapmasına vesile olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spora ve sporcuya verdiği değerin somut örneklerinden biri olması itibariyle büyük ilgi ve takdir topluyor.

futbol (4) futbol (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.