İGEV’den “Annelerle Bahara Merhaba” Yemeği

İskenderun Güney Eğitim Vakfı, Anneler Günü münasebetiyle eğitime gönül veren anneleri, kadınları ‘Bahara Merhaba’ yemeğinde buluşturdu.
Kurulduğu günden bu yana üstlendikleri ve düzenlendikleri sosyal sorumluluk projeleriyle ve bölgedeki çoğu öğrenciye sağladıkları burslarla, eğitime verdikleri destek ve önem ile dikkat çeken İGEV, anneleri de unutmadı.
Grand Plaza’da düzenlenen programa yoğun ilgi gösteren anneler, İGEV’in etkinliklerden ve kadınlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi İnsaf Sultanoğlu’nun yanı sıra Dönem Başkanı Şefik Uyar ile yönetim kurulu üyeleri Haydar Yolcu ve Necati Karanlık tarafından kapıda karşılandılar. Organizasyon boyunca İGEV yönetim kurulu üyesi İnsaf Sultanoğlu ile birlikte, ev sahipliğini Yönetim Kurulu üyelerinin eşleri üstlendi.
Program başında davetli annelere, İskenderun Devlet Hastanesi bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hemşiresi Aynur Aydemir tarafından yapılan kısa bir sunumla günümüzün yaygın hastalığına dönüşen ‘Şizofreni ‘ hastalığına dair bilgi verildi.
Düzenlenen programda açılış konuşması yapan etkinliklerden ve kadınlardan sorumlu İGEV Yönetim Kurulu üyesi İnsaf Sultanoğlu, varlıklarımızın mimarı annelerin anneler gününü İGEV ailesi olarak en içten dileklerle kutlarken sözlerine şu şekilde devam etti;
“Eğitim gönüllülerinin buluştuğu ve Anneler gününe denk gelen bu anlamlı yemeğimizde, varlığımızın mimarı annelerimiz anneler gününü en içten dileklerimizle saygı ve sevgiyle İGEV AİLESİ olarak kutluyoruz.
Bildiğiniz gibi, vakfımızın tek amacı, Atatürk ve Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, çağdaş, laik bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmaktır.
1997 yılında, büyük coşku ve umutlarla kurduğumuz İSKENDERUN GÜNEY EĞİTİM VAKFI olarak, siz eğitim gönüllerinin katkılarıyla, yüzlerce öğrenciyi mezun etmenin ve halen 120 öğrenciye burs vermenin mutluluğunu yaşamaktayız.
Her etkinliğimizde olduğu gibi, yine bizimle berabersiniz, omuz omuza ve yanı başımızdasınız. Maddi manevi desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz.”
İGEV yönetim kurulu üyelerinin bizzat ev sahipliği yaptığı “Annelerle Bahara Merhaba” yemeğinde anneler, İnsaf Sultanoğlu’nun yaptığı konuşma sonrasında canlı müzikle doyasıya eğlendiler.

İGEV 2 İGEV 3

Önceki İçerikKARŞILIKSIZ SEVGİNİN EŞSİZ TEMSİLCİLERİ
Sonraki İçerikCHP Hatay gençlik örgütleri olarak Deniz gezmişi andı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.