Başkan Seyfi Dingil,çeşitli etkinliklere ve açılışlara katıldı

Düzenlenen etkinliklere katılan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, görüş, öneri, istek ve talepleri dinliyor.
SUİT HOME ADLI MAĞAZASININ AÇILIŞI
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Rahmetli Eski İskenderun Belediye Meclis üyesi Altuğ Kızılkaya’nın kızı Feride Mursaloğlu’nun Savaş Mahallesinde hizmete giren SUİT HOME adlı mağazasının açılışını gerçekleştirdi. İşyerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Seyfi Dingil, hayırlı kazançlar diledi.
ENGELLİLERİN MÜZİK KONSERİ
Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Özel İş Eğitim ve İş Okulu öğrencilerinin düzenlediği müzik konserine katılarak engelli öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi. Etkinlikte emeği geçenleri kutlayan Başkan Seyfi Dingil, öğrencilere başarı dileklerini ileterek öğrencilerin ve aileleri ile sohbet etti.
YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU KERMESİ
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil son olarak Yunus Emre İlk Öğretim Okulu öğrencileri ve velilerinin açmış olduğu kermesi ziyaret etti. Burada öğrenci, veliler, öğretmenler ile bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil, kermesin açılmasında emeği geçenleri kutlayarak kermesi gezi.

yunusemre (1) yunusemre (5) yunusemre (7) yunusemre (12) yunusemre (14)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.