İSSUME ANAOKULUNDAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİ

Anneler Günü dolayısıyla İssume Anaokulunun hazırladığı program Bahçeşehir Koleji Konferans Salonunda saat 09:30’da düzenlendi.

Kutlama programı, Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Garnizon Komutanı Yzb.Salih AYGÜN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU ve Eşi Yüksel VURUCU, Siyasi Parti İlçe temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Okul Müdürü V. Esra YAŞAR’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması, sol yanım acıyor anne şiiri, Türk Kadınları, Anneciğim Draması, Annelik konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrenci velisinin kompozisyonunu okuması, Cici Kızlar müzikli oyunu, Atatürk ve Annesi anısı, Sosyete anne-Köylü anne draması, annem şiiri, Gelin Kayınvalide draması ve Koro ile devam ederek, çocukların büyükannelere çiçek takdimi ile sona erdi.

belen (1) belen (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.