Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulundan Anlamlı Etkinlik

Mustafa Kemal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencilerinin kurduğu Kültür ve Edebiyat Topluluğu, Samandağ’a bağlı Çöğürlü İlkokulunda “Kitap ve Çocuk” konulu etkinlik düzenlediler.
Etkinlik kapsamında şiir dinletileri ve üniversitemiz öğrencilerinden oluşan müzik grubunun keyifli şarkıları vardı. Öğrencilere alınan kitaplar hediye edildikten sonra 10 dakikalık toplu kitap okuma etkinliği düzenlendi. Çöğürlü İlkokulu Müdürü Nevzat Fırıncıoğulları etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Topluluk danışmanı Yrd. Doç. Dr. Esra Doğru Hüzmeli, konuşmasında etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı topluluk üyelerine ve sponsor olan El-mina İnşaat’a teşekkür ederek, ilkokul öğrencilerine isterlerse ve daha çok okuyup daha çok çalışırlarsa amaçladıkları her mesleğe ulaşabileceklerini ifade etti. Velilerin de katıldığı etkinlik ile çocuklar kitap okumanın büyülü dünyası ile tanıştırıldı. Topluluk öğrencilerinin okuduğu şiirler de büyük beğeni topladı.

4 6

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.