Tuhof’un Düzenlediği Halkoyunları Grup Birinciliği Gerçekleşti

HBB Gençlik ve Spor Kulübü Halkoyunları Ekibi ve 5 ilin katılım gösterdiği Kulüpler Arası Grup Birinciliği Yarışmaları’nda düzenlemeli ve düzenlemesiz dallarda müsabakalar yapıldı.

HBB DÜZENLEMELİ VE DÜZENLEMESİZ DALLARDA DERECELER ELDE ETTİ

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde sıkı bir çalışma dönemi ile hazırlanan TUHOF’un düzenlemiş olduğu yarışmalarda izleyicilerin beğenisini kazanan HBB Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Geleneksel Düzenlemesiz Dal Büyükler Kategorisi’nde 87,4 puanla adını 3. sıraya yazdırmayı başardı.

Geleneksel Düzenlemeli dalda da başarı gösteren HBB Gençlik ve Spor Kulübü Halkoyunları Ekibi, Gençler Kategorisinde 83 tam puan ile 3.lük elde ederek takdir topladı. Ayrıca Büyükler Kategorisi’nde de 87,40 puan elde eden HBB elde ettiği 2.lik derecesiyle alkış aldı.

DERECEYE GİREN EKİPLERE MADALYALAR TAKDİM EDİLDİ

Dereceye giren HBB Gençlik ve Spor Kulübü Halkoyunları Ekiplerine kupalarını Hatay Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Murat Yiğit takdim etti.

HBB GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN SAVAŞ’IN DESTEKLERİNE TEŞEKKÜR

Elde ettikleri dereceler ile Hatay’a gurur yaşatmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren HBB Gençlik ve Spor Kulübü Halkoyunları Ekibi, başarılarında büyük pay sahibi olan ve her zaman desteklerini sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

image_10 image_16

Önceki İçerikBaşkan Savaş, Hatay Eczacı Odası İle Bahar Toplantısı’nda Bir Araya Geldi
Sonraki İçerikDolar ve Euro’da Bu Hafta
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.