Gökhan Hamarat’tan Bir Başarı Daha

Gökhan Hamarat, Nisan ayında Ukrayna’nın Kiev şehrinde gerçekleştirilen Crstal Angel İntercontinantal Fantezi kategorisinde jüri olarak katıldı.

Türkiye’ninde arasında bulunduğu 12 ülkenin katılımıyla 180’den fazla yarışmacının katıldığı yarışmada Gökhan Hamarat gelin saç tasarım,fantezi topuz,fantezi makyaj,vücut boyama,tırnak şekillendirme ve konsept saç kategorilerinde jüri üyesi oldu.

Dünyanın en iyi kuaförlerinin belirlendiği yarışmada Türkiye’den iki jürinin seçildiği yarışmada Eskişehir’den Mustafa Ceylan ve Hatay’dan Gökhan Hamarat oldu.

Deneyimini ve Uzmanlığını jüri üyesi olarak taçlandıran Gökhan Hamarat ,Milli takım olarak katıldığı yarışmadan da 3.lük ile dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Gökhan Hamarat yapmış olduğu basın açıklamasının ardından özel tasarım olarak yaptırılan jüri üyelik pastasını kesti.

gökhan hamarat (1) gökhan hamarat (4) gökhan hamarat (5) gökhan hamarat (6) gökhan hamarat (7) gökhan hamarat (9) gökhan hamarat (10) gökhan hamarat (12) gökhan hamarat (13) gökhan hamarat (15) gökhan hamarat 44

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.